Aanbouw

Onze diensten

Contactgegevens

Industrieweg 124, 5683 CG Best

Maandag t/m zaterdag:
8.00 – 18.00 uur
Zondag: GESLOTEN

Heeft u bouwplannen?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw bestaande woonsituatie op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 22 jaar het vertrouwde gezicht van Best

Heeft u plannen voor een aanbouw?

U bent bij ons aan het juiste adres voor uw aanbouw. Door middel van het uitbouwen van uw woning creëert u meer leefruimte.
Indien u een bestaande ruimte zoals uw woonkamer of keuken wilt uitbreiden, zijn wij van O.T.K. Schalkx u graag van dienst. Denkt u bij een uitbouw van de woning bijvoorbeeld aan een nieuwe indeling van uw woning of het plaatsen van een dakkapel.
Wilt u een compleet nieuwe ruimte creëren bij uw woning? Ook dan staan we voor u klaar. De realisatie van een dakopbouw, nieuwe serre, bijkeuken, garage of carport zijn een aantal voorbeelden. U creëert met een dergelijke aanbouw aan het huis een nieuwe woon- en leefruimte bij uw woning.

O.T.K. Schalkx Best, aannemersbedrijf Best

Eén vast aanspreekpunt tijdens de verbouwing

Bij O.T.K. Schalkx brengt u uw gehele bouwproject onder bij één specialist. Na het bespreken van uw wensen, de mogelijkheden en een deskundig advies, gaan we bij akkoord op de offerte voor u aan de slag. Wij garanderen één vast aanspreekpunt als onze vakkundige timmerlieden, stukadoors, elektriciens, tegelzetters en onderaannemers voor u aan de slag gaan. Hoe handig is dat?

Waarom kies je voor ons?

N

Meer dan 40 jaar ervaring in de bouwwereld

N

Kwaliteit tegen eerlijke prijzen

N

één aanspreekpunt voor uw project

N

Het team bestaat uit opgeleide specialisten